Ingredients :
215 gr de sucre
100 gr de
mantega
La
ratlladura d'una llimona
125 cl de suc de llimona
3 ous
Preparació :
Posar al foc el bol amb el suc de la llimona, la ratlladura molt picada (el microplane va de maravella) i el sucre (millor que sigui fi), i remenem a foc lent.
A partir d'ara ja no deixareu de remenar fins acabar la recepta.
Afegir la mantega a daus a temperatura ambient i esperar que es fongui.
Afegim
els ous
(prèviament batuts) i seguir sense parar de batre fins que espesssi (com una crema catalana).
Ja la podem traspassar a un pot de vidre
tapat i cap per avall.
La podem conservar a la nevera fins a
un mes.
Secret :
Es pot fer servir per farcir pastissos, tortells, tartaletes, torrades o galetes.
És fresca, àcida, si la feu no us en penedireu.
És fresca, àcida, si la feu no us en penedireu.
Per aprofitar al màxim i perque no s'enganxi proveu de fer-la al bany maria.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke