INGREDIENTS:
llesques de pa de motlle sense crosta
llesques de pernil de glà
maionesa
Pel farcit:
gambetes petites de cocktail
olives
palets de cranc
tonyina
ou dur
PREPARACIÓ:
Agafem una llesca de pa de motlle i l'aplanem amb el corró.
Untem la llesca amb la maionesa per ambdues cares.
Farcim la llesca de pa, amb el farcit de gambetes, i les olives, palets de cranc i l'ou dur tot ben trinxat, que haurem barrejat amb la maionesa.
Ho emboliquem com un caneló, i ho acabem d'embolicar amb un a llesca de pernil de glà.
Ho emplatem, i ho guarnim al gust (aquí amb tomàquets i olives).
Secrets:
Podem canviar la maionesa per salsa rosa.
Les llesques de pernil de glà, les podem substituir per salmó i bacallà fumat.
BON PROFIT
Montse
Jo ja els he provat, però sense gambetes ni "palitos", ni pernil, (no en tenia) i van quedar molt bons, a més facilíssims de fer i molt originals!! segur que en tornaré a fer, inclús canviant els ingredients. També vull provar de fer-los en calent amb un farcit com de crêpes, formatge rallat per sobre i gratinats un moment al forn. Poden estar bé, no?
ResponEliminaRosa
Hola Rosa
EliminaLa recepta dels canelons és to un èxit "piscinero".
Reste a l'espera de la teva opció calenta.
Moltes gràcies per la teva aportació ;)
Una abraçada
Per fi m'he decidit a provar de fer-ne una versió en calent. Els he farcit amb un sofregit de ceba i xampinyona i després crema de llet, li he fet la xup xup uns minuts per què s'espessi i després els he posat en una safata d'anar al forn amb formatge rallat per sobre i a gratinar. Estaven força bons.
ResponEliminaEl gratinat ha de ser molt poca estona (just es fongui el formatge) per què si no el pa es pot socarrar i el formatge fa una crosta que com que costa de tallar fa que el farcit surti amb facilitat.
Rosa