INGREDIENTS:
1 pa de pessic ja el·laborat
crema pastissera
maduixes, kiwis i aranyons
confitura de maduixes
gelatina de cobertura
PREPARACIÓ:
Tallem el pa de pessic en tres pisos.
En el primer hi posem la confitura de maduixa.
Al segon pis hi posem la crema pastissera.
I el tercer pis i sostre del pastís, posarem la crema pastissera i les fruites per decorar-lo.
Un cop acbat hi posem la cobertura de gelatina, per sobre la fruita i per la vora de pastís.
Secrets:
1 pa de pessic ja el·laborat
crema pastissera
maduixes, kiwis i aranyons
confitura de maduixes
gelatina de cobertura
PREPARACIÓ:
Tallem el pa de pessic en tres pisos.
En el primer hi posem la confitura de maduixa.
Al segon pis hi posem la crema pastissera.
I el tercer pis i sostre del pastís, posarem la crema pastissera i les fruites per decorar-lo.
Un cop acbat hi posem la cobertura de gelatina, per sobre la fruita i per la vora de pastís.
Secrets:
Podem comprar el pa de pessic fet, i la crema pastissera substituir-la per crema catalana, o bé natilles del súper.
BON FROFIT LLAMINERS!
Montse
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke