És de gust fort, per això l'hem de fet com aperitiu en motlles petits.
INGREDIENTS:
50 gr de pinyons
50 gr de parmesà
fulles de alfàbrega
1/2 all
1/2 dl d'oli
3 ous
1,5 dl de llet evaporada o llet semidesnatada
sal
PREPARACIÓ:
Realitzem un pesto triturant els pinyons, el parmesà, l'alfabrega, l'all i l'oli d'oliva amb una mica de sal.
Ho barregem tot als ous batuts amb la llet evaporada.
Ho enmotllem i ho posem a coure al forn uns 30 minuts a 180º.
Ho traiem un cop veiem que estigui tot ben cuallat.
Si es cuina en un motllo gros, caldrà fer-ho al bay maria.
Galetes de parmesà:
Sobre la plata del forn, posarem una fulla de paper de forn on anirem posant muntanyetes de parmesà ratllat.
Ho enfornem a 180ª uns 8 miuts o fins que el formatge es fongui i comenci a daurar-se (ho deixarem daurar al nostre gust).
Posarem les galetes sobre el flam de pesto.
Secrets:
Podem comprar la salsa al pesto i afegirem uns quants pinyons si veiem que en podem faltar.
Es conserva un dia o dos a la nevera tancats hermèticament.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke