Ingredients (per a 4 persones):
8 patates petites bullides amb pell i pelades
4 tomàquets d'amanir, millor si són tipus rosa del Cardener que es planten en les nostres horts de Súria
1 ceba petita trinxada
Alls trinxats, a gust
oli d'oliva, sal, pebre
julivert trinxat, a gust
1 ceba petita trinxada
Alls trinxats, a gust
oli d'oliva, sal, pebre
julivert trinxat, a gust
Preparació:
Llescar les patates ja cuites, pelades i fredes, a talls una mica gruixuts, i posar-les en una plata d'amanida.
Llescar el tomàquet també a talls gruixuts i afegir-lo a les patates.
Escampar per sobre l'all trinxat, la ceba també trinxada i el julivert.
Amanir-ho amb oli, saplebrar i reservar-ho a la nevera.
ës un primer plat que es menja fred.
Llescar el tomàquet també a talls gruixuts i afegir-lo a les patates.
Escampar per sobre l'all trinxat, la ceba també trinxada i el julivert.
Amanir-ho amb oli, saplebrar i reservar-ho a la nevera.
ës un primer plat que es menja fred.
Quan tornes de la piscina només cal treure'l de la nevera i ... a taula i falta gent!
BON PROFIT!
Elsa Fenoy Galindo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke