Aquí
us passo una recepta que pot ser un primer plat, o bé, per a fer un
pica-pica.
Ingredients:
xampiyons d'una mida grossa
ceba
carn de porc o de vedella picada, o bé una miqueta de les dues barrejades.
pa ratllat o formatge, al gust del consumidor
orenga
Preparació:
Es pelen els xampiyons. Se'ls hi treuen les cues, que també afegirem a l'hora d'el·laborar el farcit.
Preparació:
Es pelen els xampiyons. Se'ls hi treuen les cues, que també afegirem a l'hora d'el·laborar el farcit.
Es caramel·litza la ceba afegint una mica de sucre i dexant una bona estona
fins que quedi ben dauradeta.
S'afageix
la carn picada i les cues dels xampinyons tallades ben petites a la ceba
caramel·litzada.
S'omplen els xampiyons que prèviament haurem passat per la paella amb una
mica d'oli, sal i pebre.
Els posem en una safata per anar al forn amb el pa ratllat, o bé el formatge,
i l'orenga.
Per
últim, gratinem al forn.
Que vagi de gust!!
Montse
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke