Ja sabem que ara té un altre nom, però a mi me'n donaven 2...
INGREDIENTS:
500 ml de llet
1 gr d'agar agar en pols o bé 1 sobre de gelatina neutra
200 gr de formatge d'untar
120 gr de gerds
60 gr de sucre
PREPARACIÓ:
Triturem els gerds amb el sucre, i afegim el formatge i ho reservem.
En un bol escalfem la llet, i afegim l'agar-gar a poc a poc, i la fem bullir 1 o 2 minuts sense deixar de remenar per evitar que s'enganxi ( sino volem que s'enganxi podeu fer-ho al microones a màxima potència, parant-lo de tant en tan per remenar).
Pels que feu servir la gelatina neutra seguiu les instruccions del fabricant.
Un cop tenim la llet una mica templada afegim la barreja dels gerds.
Ho posem en potets individuals i el deixem a la nevera pe cuallar.
Secrets:
Podem preparar-ho amb xocolata en pols (50 gr de xocolata i 50 gr de sucre) o amb altres fruites com cireres, maduixes, o mores que podem recollir en les nostres passejades pel Pla de Reguant.
QUI VOL REPETIR?
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke