dimecres, 29 d’agost del 2012

QUITXE D'ALBERGÍNIA I FORMATGE DE CABRA

Pin It Ahora!

Ingredients:
1 làmina de pasta brisa,
1 ceba, 
1 albergínia,
1 gra d'all,
1 rulo de formatge de cabra,
1 brik de 250 ml. de nata de líquida,
3 ous,
oli, sal i pebre.

Preparació:
Tallem l'albergínia a daus, li tirem un grapat de sal, la posem en una escorredora i la hi deixem uns 30 minuts.
Piquem la ceba i l'all, sofregim la ceba uns 5 minuts, tot seguit hi posem l'albergínia i l'all, ho deixem coure a foc fluix fins que estigui cuit.
Encenem el forn a uns 200°. Estirem la pasta brisa i la posem en un motlle desmontable. Punxem el fons i la couem al forn uns 5 minuts, (hi podem posar uns cigrons al fons perque no pugi la massa)
Tallem el formatge a daus. Batem els ous en un bol, hi afegim la nata, el formatge i el sofregit, salpebrem.
Ho posem al motlle folrat amb la pasta i ho couem al forn uns 20 minuts. 

Quan ja és cuit, i mentre reposa podem anar a fer una remullada a la piscina!
Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke