1 làmina de
pasta brisa,
1 ceba,
1 albergínia,
1 albergínia,
1 gra d'all,
1 rulo de
formatge de cabra,
1 brik de 250
ml. de nata de líquida,
3 ous,
oli, sal i pebre.
Preparació:
Tallem
l'albergínia a daus, li tirem un grapat de sal, la posem en una escorredora i
la hi deixem uns 30 minuts.
Piquem la
ceba i l'all, sofregim la ceba uns 5 minuts, tot seguit hi posem l'albergínia i
l'all, ho deixem coure a foc fluix fins que estigui cuit.
Encenem el
forn a uns 200°. Estirem la pasta
brisa i la posem en un motlle desmontable. Punxem el fons i la couem al forn
uns 5 minuts, (hi podem posar uns cigrons al fons perque no pugi la massa)
Tallem el
formatge a daus. Batem els ous en un bol, hi afegim la nata, el formatge i el
sofregit, salpebrem.
Ho posem al
motlle folrat amb la pasta i ho couem al forn uns 20 minuts.
Quan ja és cuit, i
mentre reposa podem anar a fer una remullada a la piscina!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke