Ingredients per la melmelada de fruits vermells:
Mores
Gerds
Cireres
Maduixes
Suc d’una llimona
sucre
La quantitat de fruita potser la que un vulgui i el sucre és la mateixa, però jo sempre li posso menys (si tenim 500 gr de fruita jo afegeixo uns 400 gr de sucre).
Preparació:
Es posa la fruita amb una cassola amb el suc de la llimona i el sucre. Ho fem coure fins que la fruita es va desfent, quan sembla que ja està es pot triturar o ho deixem sencer.
Omplim els pots (previament esterilitzats) abans de que es refredi, un cop plens els posem cap per avall, així fa el buit i no cal fer-los bullir al bany maria.
Mores
Gerds
Cireres
Maduixes
Suc d’una llimona
sucre
La quantitat de fruita potser la que un vulgui i el sucre és la mateixa, però jo sempre li posso menys (si tenim 500 gr de fruita jo afegeixo uns 400 gr de sucre).
Preparació:
Es posa la fruita amb una cassola amb el suc de la llimona i el sucre. Ho fem coure fins que la fruita es va desfent, quan sembla que ja està es pot triturar o ho deixem sencer.
Omplim els pots (previament esterilitzats) abans de que es refredi, un cop plens els posem cap per avall, així fa el buit i no cal fer-los bullir al bany maria.
Ingredients de la melmelada de prunes :
Prunes
Suc de una llimona
sucre
Preparació:
Es fa igual que la anterior
Montse
Manubens
Boniiiissima!!!!
ResponEliminaMª Eugènia