Aquesta recepta és
amb el colorant artificial.
(hi ha l'opció de fer-la amb la remolatxa del'hort)
Vam coincidir fent-lo amb la Rosa la mateixa setmana, la nostra Núria el va demanar per celebrar el seu aniversari i la mama no va escatimar en esforços de búsqueda i captura del colorant vermell.
Vam coincidir fent-lo amb la Rosa la mateixa setmana, la nostra Núria el va demanar per celebrar el seu aniversari i la mama no va escatimar en esforços de búsqueda i captura del colorant vermell.
Ingredients per la massa:
275 dr de mantega
275 gr de sucre
2 ous
280 gr de farina de
reposteria
15 gr de cacau en
pols
1 culleradeta de
llevat
1 culleradeta de
bicarbonat
1/4 culleradeta de
sal
240 gr de buttermilk
(es pot fer amb llet i unes gotes de llimona)
2 cullerades de
colorant vermell (Wilton el podeu trobar a Reguant -Agut)
1 culleradeta de
vinagre blanc
1 culleradeta
d'extracte de vainilla o sucre vainillat
Ingredients per a la cobertura de crema
de formatge:
125
g. de mantega a temperatura ambient
270 g. de formatge
tipus Philadelphia
500 g. de sucre glas
1
culleradeta d'extracte de vainilla
Preparació:
Preescalfem
el forn a 180º
Barregem
la farina, el cacau, el llevat el bicarbonat i la sal.
Barregem
el buttermilk amb el colorant vermell, l'extracte de vainillai el vinagre, ho
reservem.
Batem
la mantega amb el sucre fins que blanqueji i sigui esponjós.
Afegim
els ous, ho farem d'un a aun i no afegirem l'ou fins que l'anterior no estigui
ben incorporat (batrem cada ou 1 minut aprox.).
Afegim
els ingredients que teniem reservats en tres cops, i els liquids en dos,
començant i acabant amb els secs.
Dividim
la masa en dos o tres motllos (o dividim la masa en el mateix motllo però per
fer dos o tres enfornades).
Ho
enfornem uns 25-30 minuts fins que qeudi cuit.
Deixem
refredar els motllos a fora del forn a sobre una reixeta, per treure'ls al cap
de 15 minuts per deixar-los referedar durant 45 minuts.
Quan
els tinguem ben freds, els emboliquem amb paper film i els deixarem a la nevera
durant tota la nit, per prepara-lo el dia següent..
Mentrestant
fem la crema de formatge barrejant la mantega i el sucre fins que la mantega
blanqueji i estigui cremosa.
Afegim
el formatge d'untar i batem fins que quedi ben incorporat.
Finalment
afegim l'extracte de vainilla.
Deixem
la crema reposar un parell d'hores a la nevera.
BON PROFIT!!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke