Ingredients:
315 g de
farina
2
cullerades de postres de llevat químic
3
cullerades de postres de cacau en pols
150 g de
mantega
165 g de
sucre
crema
d'avellanes (tipus Nutella)
2 ous
170 g de
llet
100 g de
nous picades
Preparació:
1.- Poseu en un bol la farina, el
llevat i el cacau. Barregeu-ho tot bé i reserveu-ho.
2.- Poseu al foc
una paella amb el sucre i la mantega.
Quan els dos ingredients s'hagin fos,
retireu-ho del foc.
Bateu lleugerament els ous i la llet i aboqueu-ho a la
paella.
3.- Afegiu el contingut de la paella i les nous picades al bol amb la
primera barreja.
4.- Ompliu una quarta part dels motllos de paper amb la massa. Poseu al mig
una mica de crema d'avellanes i cobriu fins a tres quartes parts del motllo amb
una altra capa de massa.
5.- Poseu a coure les magdalenes al forn preescalfat a 200 ºC.
El berenar perfecte després d'un bany a la piscina.
Irene Yerro Fenoy
Són boníssimes,
ResponEliminaElsa
A veure si podem fer el tastet a la piscina
ResponEliminaGlòria