Ingredients:
Ceps
ceba
arròs
Tomàquet, all, i julivert
Ceps
ceba
arròs
Tomàquet, all, i julivert
sal
aigua
Preparació:
Es possa la ceba tallada ben petita a la paellera i es fa coure a foc lent més de mitja hora, fins que estigui ben caramelitzada, després i afegim els ceps tallats a làmines i es fa un sofregit amb la ceba, hi posem una miqueta de tomàquet (molt poqueta).
Afegirem l'arròs que també sofregirem.
Bullim l'aigua per posar a la paella, que després salarem al gust.
Quant porta uns minuts bullint es
fa una picada d'all i julivert per afegir a la paella, per deixar-ho coure
vint minuts i cinc de repòs tapat amb una tapadora o bé un drap.
Secret:
Si es vol es pot possar una
pastilla de caldo verdures.
Montse
Manubens
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke