Unes quantes gambes “guapes” per guarnir
1 all molt picadet
1 llauna de tonyina al natural / o a l’oli ben escorreguda
2 ous bullits
8 palets de cranc
Sal
Pebre blanc mòlt
Oli d’oliva per les gambes
Salsa rosa::
5 o 6 cullerades de maionesa espesa (4 parts).
2 cullerades de salsa de tomàquet / o ketchup
50gr de suc ½ taronja
1 rajolí de brandy
Preparació:
Saltejem les gambetes i l’all en una paella i reservem.
Pelem la poma i la tallem a daus, piquem els ous, trinxem ben fins els palets de cranc i escorrem la tonyina.
Barrejem els ingredients en un bol i salpebrem. Afegim la salsa rosa i servim en copes. Posem unes cues de gambes al cim per guarnir, espolsem una mica de julivert o cibolet trinxat i ja ho podem servir.
1 all molt picadet
1 llauna de tonyina al natural / o a l’oli ben escorreguda
2 ous bullits
8 palets de cranc
Sal
Pebre blanc mòlt
Oli d’oliva per les gambes
Salsa rosa::
5 o 6 cullerades de maionesa espesa (4 parts).
2 cullerades de salsa de tomàquet / o ketchup
50gr de suc ½ taronja
1 rajolí de brandy
Preparació:
Saltejem les gambetes i l’all en una paella i reservem.
Pelem la poma i la tallem a daus, piquem els ous, trinxem ben fins els palets de cranc i escorrem la tonyina.
Barrejem els ingredients en un bol i salpebrem. Afegim la salsa rosa i servim en copes. Posem unes cues de gambes al cim per guarnir, espolsem una mica de julivert o cibolet trinxat i ja ho podem servir.
Secret:
Reservem-ho
a la nevera abans d’emplatar i ja veureu que bo tant fresquet.
Bon profit
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke