Ingredients:
Pastis de xocolata farcit amb confitura de maduixes (el pa de pessic el
podeu banyar amb licor o bé amb una mica de confitura de maduixes barrejada amb
moscatell, brandy o el vostre licor preferit).
2 caixes de neules banyades de xocolata (jo he fet servir les de la casa TRIAS)
Maduixes
Preparació:
Tallem el pastis i el farcim amb la confitura (la opció de licor és al
vostre gust).
A l’exterior el guarnim amb una crema de cobertura com la Buttercream.
(Buttercream: 225gr de sucre glas, 125gr de mantega pomada, 1 culleradeta de vainilla -opcional, i 3 culleradetes de llet, ot ben barrejat amb la batedora de varetes).
(Buttercream: 225gr de sucre glas, 125gr de mantega pomada, 1 culleradeta de vainilla -opcional, i 3 culleradetes de llet, ot ben barrejat amb la batedora de varetes).
Posem les neules aprofitant que la cobertura encara no està solida.
Al centre disposem les maduixes.
Secret:
També es pot fer amb una pa de pessic sense xocolata.
Podeu guarnir-lo amb la fruita de temporada (gerds, raïm, cireres, pinya...).
Ja veureu quina patxoca fa!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke