dissabte, 24 d’agost del 2013

TARTALETES DE CREMA DE MANDARINA

Pin It Ahora!

Ingredients :
215 gr de sucre
100 gr de mantega
La ratlladura d'una mandarina
125 cl de suc de mandarina
3 ous

Preparació :
Posar al foc el bol amb el suc de la mandarina, la ratlladura molt picada (el microplane va de maravella) i el sucre (millor que sigui fi), i remenem a foc lentA partir d'ara ja no deixareu de remenar fins acabar la recepta.
Afegir la mantega a daus a temperatura ambient i esperar que es fongui.
Afegim els ous (prèviament batuts) i seguir sense parar de batre fins que espesssi (com una crema catalana).
Ja la podem traspassar a un pot de vidre tapat i cap per avall
La podem conservar a la nevera fins a un mes.




Secret:

Com ja us explicava a la recepta de la crema de llimona, la podem fer servir per farcir pastissos, tortells, tartaletes, torrades o galetes.
Per aprofitar al màxim i perque no s'enganxi proveu de fer-la al bany maria.



BON PROFIT
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke