Ingredients :
215 gr de
sucre
100 gr de
mantega
La ratlladura d'una mandarina
125 cl de suc de mandarina
3 ous
Preparació :
Posar
al foc el bol amb el suc de la mandarina, la ratlladura molt picada (el microplane va de
maravella) i el sucre (millor que sigui fi), i remenem a foc lent. A partir d'ara ja no deixareu de remenar fins acabar la
recepta.
Afegir la
mantega a daus a temperatura ambient i esperar que es fongui.
Afegim els ous (prèviament batuts) i seguir sense parar de batre
fins que espesssi (com una crema catalana).
Ja la podem
traspassar a un pot de vidre tapat i cap per avall.
La podem
conservar a la nevera fins a un mes.
Secret:
Com
ja us explicava a la recepta de la crema de llimona, la podem fer servir per
farcir pastissos, tortells, tartaletes, torrades o galetes.
Per
aprofitar al màxim i perque no s'enganxi proveu de fer-la al bany maria.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke