divendres, 23 d’agost del 2013

"MONTADITOS" DE CARBASSÓ

Pin It Ahora!



Ingredients per 4 persones:

- 4 llesques de pa de motlle
- dos carbassons de mida mitjana
- una ceba dolça
- 200 g de formatge fresc o mató
- 75 g de pernil dolç
- un ou
- pa ratllat
- formatge ratllat

Preparació:

Es  fan coure (al vapor, bullits o al microones) els carbassons, a trossos petits. Poden ser amb pela o sense, a gust del consumidor.
Es sofregeix lentament la ceba tallada petita, no ha d’agafar color.
S’hi afegeix el carbassó i es deixa fregir lleugerament.
A continuació, s’hi incorpora el pernil dolç també tallat petit i, passat uns minuts, el formatge o mató. Es va remenant per tal que els ingredients es vagin integrant.
Per acabar, s’hi afegeix l’ou batut i es remena fins que queda cuit.
Si la barreja queda excessivament humida, s’hi mescla pa ratllat fins aconseguir la textura adequada.
En una plata de canelons o en plats individuals, s’hi posen llesques de pa de motlle i a sobre, cobrint completament la llesca, hi posem la barreja del carbassó.
Posem formatge ratllat i ho gratinem.

Comentaris i secretets:
. Les quantitats dels ingredients són aproximades.
. Els tipus de formatges poden variar.
. Aquesta preparació és un bon farciment per a canelons coberts amb una beixamel lleugera, per carbassons farcits  o com a farciment de galets o “supermacarrons”.
Lluïsa Comellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke