Uau !!, m'han regalat un fantàstic motlle de bundt cake i m'ha faltat temps per estrenar-lo...
Ingredients:
125 gr. de mantega "pomada"
200 gr. de sucre
suc i ralladura d'una llimona
90 ml. de llet a temperatura ambient
1 culleradeta de sucre vainillat
210 gr. de farina
2 ous
1 sobre de llevat
1 culleradeta de bicarbonat
Preparació:
Una estona abans treure la mantega de la nevera perque tingui
textura de pomada. Posar la llet en un got amb el suc i la ralladura de la
llimona.
Encenem el forn a 180 graus amb
calor per dalt i per baix. Untem el motlle amb
mantega i després l'enfarinem.Barregem la farina amb el llevat i el bicarbonat
i la reservem.
En un bol posem la mantega, el sucre i el sucre vainillat; ho
treballem una bona estona fins que la mantega "blanquegi". Tot seguit
hi afegim els ous, primer un i quan ja estigui ben barrejat hi afegim l'altre.
Després hi anem afegint per tandes primer una tercera part de la farina
tamissada, barregem, després la meitat de la llet, més farina, l'altra meitat
de llet i per últim la resta de la farina, ho treballem una mica i ho posem al
motlle donant copets perque la massa es reparteixi be.
Ho posem a coure sobre la reixeta del forn uns 35
minuts. Després ho treiem i abans de desmotllar-lo el deixem refredar uns 10
minuts. el decorem amb sucre llustre.
Tot el que volgueu saber sobre els bundts cakes ho trobareu
al blog "el rincón de Bea" on dóna unes explicacions molt ben
detallades i amb moltes fotos.
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke