diumenge, 1 de setembre del 2013

ESPATLLA DE XAI ROSTIT AMB VERDURETES BRESADES

Pin It Ahora!
Hola!
No sóc habitual de la piscina però si del blog de les receptes, ja n'he fet algunes.
M'agradaria col.laborar i aqui en paso una:


Ingredients:
- 1 espatlla de xai (sencera i marcada)
- Oli d'oliva, sal i pebre negre, farigola
- 250 ml de vi blanc
- Per a les verdures bresades:  1 albergínia, 1carbassó, 1 pastanaga, 1 pebrot vermell, 1 pebrot verd, 1 ceba, 1 patata
Preparació:

Rentem i tallem les verdures en làmines no massa gruixudes. Les col.loquem en una safata de forn i hi afegim la sal, l'oli i la farigola empolsada. Ho introduïm tot en el forn escalfat a 160º, fins que estiguin cuinades.
En una altra safata, col.loquem l'espatlla de xai, la salpebrem, hi tirem un raig d'oli d'oliva i ho posem al forn, escalfat prèviament a 200º, uns 15 minuts fins que s'enrosseixi. Afegim el vi blanc i 250 ml d'aigua, abaixem la temperatura a 180º i ho deixem uns 60 minuts, sense deixar de banyar-la de tant en tant.

Us la recomano, està boniiiiiisim, a més amb la quantitat de verdures que s’hi posa ja tens el menú complert del 1er i el 2on plat.

És ideal per fer-la a primera hora i anar a la piscina.

Espero que us agradi!.


Eugènia

2 comentaris:

  1. Hola Eugènia,
    aquesta recepta és per 4 persones? M'ha agradat la recepta i voldria fer-la per l'aniversari de la Irene.
    Cordialment,
    Elsa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Elsa, és per cuatre persones, però si et sembla es pot posar més quantitat de verdures.
      La recepta és fàcil i bona.
      Espero que us agradi

      Mª Eugènia

      Elimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke