Hola!
No sóc habitual de la piscina però si del blog de les receptes, ja n'he fet
algunes.
M'agradaria col.laborar i
aqui en paso una:
Ingredients:
-
1 espatlla de xai (sencera i marcada)
-
Oli d'oliva, sal i pebre negre, farigola
-
250 ml de vi blanc
-
Per a les verdures bresades: 1 albergínia, 1carbassó, 1 pastanaga, 1
pebrot vermell, 1 pebrot verd, 1 ceba, 1 patata
Preparació:
Rentem i tallem les
verdures en làmines no massa gruixudes. Les col.loquem en una safata de forn i
hi afegim la sal, l'oli i la farigola empolsada. Ho introduïm tot en el
forn escalfat a 160º, fins que estiguin cuinades.
En una altra
safata, col.loquem l'espatlla de xai, la salpebrem, hi tirem un raig d'oli
d'oliva i ho posem al forn, escalfat prèviament a 200º, uns 15 minuts fins que
s'enrosseixi. Afegim el vi blanc i 250 ml d'aigua, abaixem la temperatura a
180º i ho deixem uns 60 minuts, sense deixar de banyar-la de tant en tant.
Us la recomano, està
boniiiiiisim, a més amb la quantitat de verdures que s’hi posa ja tens el menú
complert del 1er i el 2on plat.
És ideal per fer-la a primera hora i anar a la piscina.
Espero que us agradi!.
Hola Eugènia,
ResponEliminaaquesta recepta és per 4 persones? M'ha agradat la recepta i voldria fer-la per l'aniversari de la Irene.
Cordialment,
Elsa
Si Elsa, és per cuatre persones, però si et sembla es pot posar més quantitat de verdures.
EliminaLa recepta és fàcil i bona.
Espero que us agradi
Mª Eugènia