diumenge, 8 de setembre del 2013

PASTÍS DE XOCOLATA SENSE FARINA

Pin It Ahora!
Facilíssima i boníssima per cel·lebrar el Sant de la Núria.


Ingredients:
200 gr. mantega
250 gr. de xocolata (mínim 54% si potser un pèl amarga millor)
6 ous grans
100 gr de sucre (millor de canya)
Sucre glass per guarnir o salsa de gerds (gerds batuts i coladets per treure les llavors amb una mica de suc de llimona i sucre al gust).

Preparació:
Escalfem el forn a 280ºC. Preparem el motllo desmontable amb mantega perque no s’enganxi el pastís.
Desfem la xocolata amb la mantega al bany maria o al microones. La deixem refredar.
Separem les clares dels rovells, i batem les clares a punt de neu. Anirem afegint el sucre de mica en mica.
Barregem els rovells amb la xocolata.
Afegim a la xocolata les clares suaument i de mica en mica.
Ho posem al motlle i ho enfornem de 45 a 50 minuts.

Secret:
Una altra manera de servir el pastís és amb nata muntada, o bé amb gelat.
Bon profit!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke