Facilíssima i boníssima per cel·lebrar el Sant de la Núria.
Ingredients:
200
gr. mantega
250
gr. de xocolata (mínim 54% si potser un pèl amarga millor)
6
ous grans
100
gr de sucre (millor de canya)
Sucre
glass per guarnir o salsa de gerds (gerds batuts i coladets per treure les
llavors amb una mica de suc de llimona i sucre al gust).
Preparació:
Escalfem
el forn a 280ºC. Preparem el motllo desmontable amb mantega perque no s’enganxi
el pastís.
Desfem
la xocolata amb la mantega al bany maria o al microones. La deixem refredar.
Separem
les clares dels rovells, i batem les clares a punt de neu. Anirem afegint el
sucre de mica en mica.
Barregem
els rovells amb la xocolata.
Afegim
a la xocolata les clares suaument i de mica en mica.
Ho
posem al motlle i ho enfornem de 45 a 50 minuts.
Secret:
Una
altra manera de servir el pastís és amb nata muntada, o bé amb gelat.
Bon profit!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke