I com que
el dia 9 és el Sant de l’Otger,
tampoc podem oblidar-nos del pastís.
Ingredients:
200 gr de galeteas oreo
100 gr de mantega
500 ml de nata (35% de M.G.)
3 cullerades de llet condensada
2 gots de llet
2 sobres de cuallada
150 gr xocolata blanc
100 gr de galetes oreo per guarnir el pastís
Preparació:
Barrejem 200 gr de galetes oreo amb els 100 gr de mantega que serà la base del motllo desmotllable i el deixem reposar a la nevera o al
congelador.
En una olla al foc mitjà, posem a desfer la xocolata blanca amb la llet i
la nata, després afegirem la llet condensada i per acabar la cuallada. Ho deixem
bullir a foc lent uns 10 minuts sense deixar de remenar.
Traiem del foc i ho deixem reposar, i quan la tinguem més o menys templada
ho abocarem al motllo.
Deixem reposar el motllo amb la barrehçja com a minim 6 hores a la nevera
(també podem deixar-lo tota la nit)
Un cop estigui presa, la traiem del motllo i el guarnim per sobre amb
galetes oreos trinxades (tipus polsim oreo).
I pel voltant anem posant
galetes oreo com a la foto.
Boníssima!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke