Vieiras
Ceba caramelitzada
Balsam de vinagre de xerès
Sal grossa
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Tallem els tomàquets a rodanxes.
Mentrestant preparem la ceba tallada en juliana a foc lent i salada per que tregui tota l'aigua i la deixarem coure fins que quedi transparent.
Un cop cuita afegirem una cullerada de sucre moré per ceba.
Quan la ceba agafi un color marró, afegirem una cullerada de vinagre de xerès per cada dues cebes, i ho deixarem reduir.
La deixarem coure a foc lent uns 3/4 d'hora.
Reservem la ceba i a la paella hi deixem una mica de ceba que aprofitarem per saltejar les vieires.
Emplatem fent capes de tomàquet, cebes i vieires (si són grosses les podem trossejar)..
Amanim amb oli, un rajoli de balsam de xerès i sal grossa.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke