Es pot fer com a pastís amb pasta brisa, però aquest cop us el presentem en motlles individuals.
INGREDIENTS:
1 kg de cebes
6 anxoves de l'escala o 12 filtes d'anxoves
100 ml de nata liquida
3 ous
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Tallem les cebes en juliana i les fem a foc baix (per fer suar la ceba ho salpebrem i ho tapem).
Batem els ous amb la nata.
Ho barrejem amb la ceba i les anxoves i ho triturem una miqueta sense desfer-ho.
Tastem de sal i pebre, i si cal ho rectifiquem al nostre gust.
Ho enmotllem en motlles individuals, i ho enfornem a 180º uns 30 minuts (controlem que cualli).
Ho podem guarnir amb una galeta de parmesà i una mica de palets de mar trinxadets.
O bé amb pa de torrat i amb forma d'estrella.
Secrets:
Es conserva un dia o dos a la nevera tancats hermèticament.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke