Ideal per aquells que els hi agrada tot i per les cuineres pràctiques que volen tenir els gustos de tothom satisfet.
Ben fresqueta de la nevera, baixa de meravella en aquests àpats calurosos d'estiu.
Ingredients (salten a la vista):
enciam
pebrot i albergínia escalivats
herbes del canònge
olives
pastanaga ratllada
blat de moro
mini-panotxes de blat de moro
Ingredient estrella surienca: tomàquets rosa del Cardener (hem de fer país, oi?)
Preparació:
Es distribueix cada ingredients en diferents bols, i en plates d'amanida, així cadascú se la fa al seu gust.
Ens anem passant les plates de mà en mà, al voltant de la taula, enmig d'una xerrameca engrescadora.
Ben fresqueta de la nevera, baixa de meravella en aquests àpats calurosos d'estiu.
Ingredients (salten a la vista):
enciam
pebrot i albergínia escalivats
herbes del canònge
olives
pastanaga ratllada
blat de moro
mini-panotxes de blat de moro
Ingredient estrella surienca: tomàquets rosa del Cardener (hem de fer país, oi?)
Preparació:
Es distribueix cada ingredients en diferents bols, i en plates d'amanida, així cadascú se la fa al seu gust.
Ens anem passant les plates de mà en mà, al voltant de la taula, enmig d'una xerrameca engrescadora.
T'agrada aquesta
decoració?
- Un llit de pastanaga ratllada envoltat de canonges, tomàquets i olives. Al centre, panotxes de blat de moro.
- Un llit de pastanaga ratllada envoltat de canonges, tomàquets i olives. Al centre, panotxes de blat de moro.
BON PROFIT
Marisa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke