INGREDIENTS:
1 rap net sense pell
4 patates grosses
4 cebes grosses
Picada d'all, julivert, ametlles crues, avellanes, tomàquet madur sense pell, tot lligat amb oli d'oliva.
PREPARACIÓ:
Tallem les patates a rodanxes i les preparem al microones (per estovar-les).
Tallem la ceba a rodanxes i també la cuinem al microones.
Amb la plata del forn fem un lñlit de patates i tirem un rajolí d'oli, i les posem al forn per cuinar-les.
Abans de que rossegin les patates, afegim la ceba, on afegirem una mica de picada per sobre, i la deixem a cuinar.
Quan la ceba ja comença a estar ben cuita i posem el rap sobre el llit de patates i de ceba, amb la picada al davnt del peix.
Guardem una miqueta de picada (si cal afegim una micarrona d'oli per allargar-la).
Quan tinguem el rap a punt de treure del forn afegirem la resta de la picada, i ja estarà llest per retirar del forn i començar a emplatar.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke