dimecres, 15 d’agost del 2012

PASTIS DE PINYA

Pin It Ahora!
Aquí teniu la recepta estrella 2012 de la piscina, una recepta de l'Emilina feta per la Montse.


INGREDIENTS:
-          Una llauna de pinya natural (850 g).
-          Nata per muntar (200 g).
-          Dos sobres de gelatina de llimona.
-          Sucre.
-          Alfàbrega o menta per decorar.

PREPARACIÓ:
Es tritura la pinya, sense suc.
Es munta la nata a punt de neu.
El suc de la pinya es posa a escalfar i s’hi afegeix la gelatina.
Es barreja la pinya triturada, la gelatina i la nata, anant amb cura amb aquesta última que no es desmunti.
Es caramel·litza el sucre.
En la base d’un motlle hi posem el sucre i seguidament la barreja.
Deixem refredar durant un dia a la nevera.
Desemmotllem i decorem amb alfàbrega o menta i pinya natural.

PER LLEPAR-SI ELS DITS
Montse

1 comentari:

  1. Per fi m'he decidit a fer el pastís de pinya. Estava boníssim (ja no en queda.És molt fàcil de fer i poden ser les postres perfectes per quedar be un dia amb convidats a casa. Jo no vaig caramelitzar el sucre, vaig fer servir el "azucar caramelizado" del Royal i també va anar be.
    Rosa

    ResponElimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke