Aquí teniu la recepta estrella 2012 de la piscina, una recepta de l'Emilina feta per la Montse.
INGREDIENTS:
- Una llauna de pinya natural (850 g).
- Nata per muntar (200 g).
- Dos sobres de gelatina de llimona.
- Sucre.
- Alfàbrega o menta per decorar.
PREPARACIÓ:
Es
tritura la pinya, sense suc.
Es
munta la nata a punt de neu.
El
suc de la pinya es posa a escalfar i s’hi afegeix la gelatina.
Es
barreja la pinya triturada, la gelatina i la nata, anant amb cura amb aquesta
última que no es desmunti.
Es
caramel·litza el sucre.
En
la base d’un motlle hi posem el sucre i seguidament la barreja.
Deixem
refredar durant un dia a la nevera.
Desemmotllem
i decorem amb alfàbrega o menta i pinya natural.
PER LLEPAR-SI ELS DITS
Montse
Per fi m'he decidit a fer el pastís de pinya. Estava boníssim (ja no en queda.És molt fàcil de fer i poden ser les postres perfectes per quedar be un dia amb convidats a casa. Jo no vaig caramelitzar el sucre, vaig fer servir el "azucar caramelizado" del Royal i també va anar be.
ResponEliminaRosa