Un primer plat ben fresquet per quan arribem de la piscina
Ingredients:
per a unes quatre persones
Mig
meló d'una mida una mica grossa, o si és petit el posem sencer
Uns
200 ml d'aigua freda
Un
iogurt natural enriquit sense sucre
Un
rajolí de conyac
Pernil
salat
Menta
per decorar
Preparació:
Preparació:
Es
posa el meló, l'aigua, el iogurt i el rajolí de conyac a la batedora y es
tritura mirant que no quedi massa líquid. Sempre ho podem corregir afegint una
mica més de meló.
Posem
el pernil entremig d'un paper de forn i el posem al micrones per a
deshidratar-lo. Quan sigui fred, l'aixafem perquè quedi pols.
Posem
la sopa amb gots i a sobre hi posem el pernil. Decorem amb una mica de menta
fresca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke