Ingredients:
Tomàquets
Espàrrecs de marge
Cloïses
Oli i vinagre xerès o modena
Sal i pebre
Preparació:
Tallem els tomàquets
i els emplatem al fons del plat.
Les cloïses les fem al vapor amb un parell de fulles de llorer
Les cloïses les fem al vapor amb un parell de fulles de llorer
A sobre afegim els espàrrecs
de marge que podem fer a la planxa, al vapor o bullits (jo prefereixo al
vapor). I afegim per últim
les cloïses.
Ho salpebrem al gust
i ho amanim amb l’oi i el vinagre.
Secret:
Podem fer-ho amb cloïses en conserva de llauna.
Senzill, fresc i
bonissim!!
Glòria
Glòria,
ResponEliminai les cloïses com estàn fetes? També al Vapor?
Aquest plat té molt bona pinta, el faré aquests dies de piscina!
Elsa
Hola Elsa
EliminaLes faig al vapor, amb un parell de fulles de llorer.
També hi ha l'opció de fer-ho amb cloïses de conserva de llauna, per aquells dies que tens el desig i ja no en queden a la peixateria.
Bona Festa Major