diumenge, 7 de juliol del 2013

AMANIDA DE TOMÀQUETS, ESPARRECS DE MARGE I CLOÏSES

Pin It Ahora!
Ingredients:
Tomàquets
Espàrrecs de marge
Cloïses
Oli i vinagre xerès o modena
Sal i pebre

Preparació:
Tallem els tomàquets i els emplatem  al fons del plat.
Les cloïses les fem al vapor amb un parell de fulles de llorer
A sobre afegim els espàrrecs de marge que podem fer a la planxa, al vapor o bullits (jo prefereixo al vapor). I afegim per últim les cloïses.
Ho salpebrem al gust i ho amanim amb l’oi i el vinagre.

Secret:
Podem fer-ho amb cloïses en conserva de llauna.

Senzill, fresc i bonissim!!
Glòria

2 comentaris:

  1. Glòria,
    i les cloïses com estàn fetes? També al Vapor?
    Aquest plat té molt bona pinta, el faré aquests dies de piscina!

    Elsa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Elsa

      Les faig al vapor, amb un parell de fulles de llorer.
      També hi ha l'opció de fer-ho amb cloïses de conserva de llauna, per aquells dies que tens el desig i ja no en queden a la peixateria.

      Bona Festa Major

      Elimina

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke