Després de fer uns quants pots de melmelada, una altre manera d'aprofitar les pomes de l'hort que cauen al terra !!!
INGREDIENTS:
2 o 3 pomes de tamany normal
200 grams de farina
200 grams de mantega pomada
200 grams de sucre
3 ous
1 sobre de llevat en pols
1 culleradeta d'essència de
vainilla
2 o 3 culleradetes de canyella
en pols
Sucre glass
Suc d'una llimona
* Pelar les pomes i tallar-les a daus petitons.
Posar-les en un bol amb el suc de llimona perque no s'oxidin i una mica de
canyella. Remenar i reservar. Encendre el forn a uns 165-170 graus. Untar el
motlle amb mentega i enfarinar-lo una mica.
En un altre bol posar-hi la mantega amb textura de
pomada, el sucre i barrejar. Després afegir-hi els ous sencers i d'un en un,
tot barrejant molt be el primer abans de posar-hi l'altre,
Coure al forn ( a la part de baix) uns 35-40 minuts fins que es veu que
queda ben daurat per sobra.
S'ha de desmoltllar quan ja està ben fred perque queda molt tou i s'us
podria espatllar.
Finalment posar-hi per sobre el sucre glass barrejat amb una culleradeta
de canyella.
Apa, a veure si el feu... que el "control de qualitat" ja el va
passar l'altre dia a la piscina!
BON PROFIT
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke