Un aperitiu boníssim, per escurar el pot.
Ingredients:
Per 8
igurts de 125 ml (sense omplir-los del tot)
100 gr
de formatge roquefort
1 iogurt
natural (iogurt grec)
800 ml
llet sencera
100 ml
de nata 35% matèria grasa
2 pomes
20 nous
trinxadetes
2
cullerades de vinagre de modèna
10 gr de
mantega
Preparació
Escalfem la llet, la nata i el formatge
trinxat fins que quedi fos. Ho deixem refredar per afegir-hi el iogurt.
Omplim els vasets de vidre del iogurt i ho
deixem a la iogurtera per unes 8 hores.
Passades les 8 hores, els deixem refredar i
tapats els posem a la nevera un mínim de 4 hores.
Pelem les pomes i les tallem a daus.
En un cassó amb la mantega daurem la poma
durant 5 minuts. Afegim el vinagre, les nous i ho deixem 5 minuts més a foc mínim.
Ho deixem refredar.
Servim el oigurt amb la poma per sobre.
Secret:
Si
guardem el iogurt i la poma caramelitzada a la nevera sense barrejar, cadascun
en el seu pot apart, podem gaudir del plat durant una setmana.
A nosaltres ens agrada la poma una mica templada pel contrast amb el iogurt fred.
Bon profit!!!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke