dimecres, 2 de gener del 2013

IOGURT DE ROQUEFORT

Pin It Ahora!
Un aperitiu boníssim, per escurar el pot.

Ingredients:
Per 8 igurts de 125 ml (sense omplir-los del tot)
100 gr de formatge roquefort
1 iogurt natural (iogurt grec)
800 ml llet sencera
100 ml de nata 35% matèria grasa
2 pomes
20 nous trinxadetes
2 cullerades de vinagre de modèna
10 gr de mantega

Preparació
Escalfem la llet, la nata i el formatge trinxat fins que quedi fos. Ho deixem refredar per afegir-hi el iogurt.
Omplim els vasets de vidre del iogurt i ho deixem a la iogurtera per unes 8 hores.
Passades les 8 hores, els deixem refredar i tapats els posem a la nevera un mínim de 4 hores.
Pelem les pomes i les tallem a daus.
En un cassó amb la mantega daurem la poma durant 5 minuts. Afegim el vinagre, les nous i ho deixem 5 minuts més a foc mínim. Ho deixem refredar.
Servim el oigurt amb la poma per sobre.

Secret:
Si guardem el iogurt i la poma caramelitzada a la nevera sense barrejar, cadascun en el seu pot apart, podem gaudir del plat durant una setmana. 
A nosaltres ens agrada la poma una mica templada pel contrast amb el iogurt fred.
Bon profit!!!
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke