Ingredients:
½ kg de
patates
100 gr
de llom ibèric
15 gr de
mantega
20 gr
d’oli d’oliva (si potser verge millor)
100 ml
de llet o nata liquida
3
cullerades d’aigua
sal
Preparació
Pelem les patates i les bullim, un cop fetes
les escorrem guardant l’aigua.
Barrejem les patates bullides amb la mantega
i les xafem per deixar-les ben fines (podem aclarir-les amb aigua de l’olla).
Afegim l'oli, la nata o la llet i el llom ibèric trinxat ( es pot passar per la picadora però sense fer-ne un puré de llom, s'han de trobat els trossets a la crema).
Si ho trobem massa espès podem aclarir la crema amb l'aigua de l'olla.
Servim la crema calenta, coronada amb una llesca de llom ibèric.
Secret:
Podem
servir-la com a crema d’untar amb torradetes.
També es pot servir com a salsa d'acompanyament si la fem més clara.
També es pot servir com a salsa d'acompanyament si la fem més clara.
BON PROFIT!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke