Ingredients:
200 gr de Xocolata negra
120 gr de mantega
70 gr de farina
160 gr de sucre en pols
3 ous
100 gr nous pelades
Elaboració:
Encendre el forn a 150º C. Untar un motlle quadrat amb 20g de mantega (jo he empratun motlle rectangular de 18cmx27cm) i empolsinar amb farina.
Encendre el forn a 150º C. Untar un motlle quadrat amb 20g de mantega (jo he empratun motlle rectangular de 18cmx27cm) i empolsinar amb farina.
Fondre la xocolata al microones. En un bol, barrejar la resta de la mantega (toba) amb el sucre en pols, fins a obtenir una barreja llisa. Afegir els ous, d’un en un,sense deixar de remoure i finalment, afegir la farina, sense deixar de barrejar en cap moment.
Afegir la xocolata fosa i les nous i barrejar-ho tot de nou.
Omplir el motlle amb aquesta barreja i enfornar-ho durant uns 25’ més o menys.
Passat aquest temps, deixar refredar i tallar el brownie en quadradets.
Secret:
Els brownies queden molt bé acompanyats de gelat, nata o unes natilles. També es pot servir amb un vi dolç fred, tipus garnatxa o moscatell.
Els brownies queden molt bé acompanyats de gelat, nata o unes natilles. També es pot servir amb un vi dolç fred, tipus garnatxa o moscatell.
Elsa Fenoy
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke