Ingredients:
½ litre de llet
6 ous
1 rajola de turró de xixona
caramel liquid (3 cullerades de sucre i 1 d’aigua)
Preparació:
En el pot de la batedora posarem la llet, el sucre i el
turró esmicolat, ho triturarem fins obtenir una crema homogénea, que deixarem
reposar per fer el caramel liquid.
En un pot posem el sucre i l’aigua que escalfarem fins
que canviï de color.
Repartim el caramel al fons del motllo.
Batem els ous sense que arribin a fer escuma. Els afegim
a la crema i remanarem fins que quedi ben barrejat.
Ho enmotllem i el coem al bany maría en el forn
preescalfat a 180ºC durant 1 hora aprox.
El tapem amb paper d’alumini perque no es rosteixi.
Controlem la cocció punxant-lo fins que surti net (jo faig servir una brotxeta
de fusta).
Un cop acabat el traiem del foc i el tapem amb un drap de
cuina humit fins que es refredi, més tard el podrem passar a la nevera fins al
moment de servir.
Secret:
És una bona manera d’aprofitar aquelles rajoles de turró
que ens queden al rebost.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke