diumenge, 1 de desembre del 2013

FLAM DE TORRÓ DE XIXONA

Pin It Ahora!

Ingredients:
½ litre de llet
6 ous
1 rajola de turró de xixona
caramel liquid (3 cullerades de sucre i 1 d’aigua)

Preparació:
En el pot de la batedora posarem la llet, el sucre i el turró esmicolat, ho triturarem fins obtenir una crema homogénea, que deixarem reposar per fer el caramel liquid.
En un pot posem el sucre i l’aigua que escalfarem fins que canviï de color.
Repartim el caramel al fons del motllo.
Batem els ous sense que arribin a fer escuma. Els afegim a la crema i remanarem fins que quedi ben barrejat.
Ho enmotllem i el coem al bany maría en el forn preescalfat a 180ºC durant 1 hora aprox.
El tapem amb paper d’alumini perque no es rosteixi. Controlem la cocció punxant-lo fins que surti net (jo faig servir una brotxeta de fusta).
Un cop acabat el traiem del foc i el tapem amb un drap de cuina humit fins que es refredi, més tard el podrem passar a la nevera fins al moment de servir.

Secret:
És una bona manera d’aprofitar aquelles rajoles de turró que ens queden al rebost.

 BON PROFIT 
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke