De moment, sembla que aquest és un bon any de
bolets i cal aprofitar-ho.
Potser una manera divertida i una mica diferent de cuinar-los és aquesta recepta que us explico:
Ingredients:
1 massa de pizza
1 ceba
bolets
bacon
formatge mozzarella
tomàquet tipus Solís.
Preparació:
Talleu la ceba en juliana i la poseu a la paella perquè
es fregeixi una mica.
En una altre paella hi sofregiu els bolets tallats a
trossos no gaire grans o a làmines. Tant la ceba com els bolets no els deixeu
fer gaire perquè després s'acaben de coure al forn.També li doneu un tomb al
bacon i ho acabeu barrejant tot.
Estireu la massa de la pizza (es pot punxar amb una
forquilla perquè no quedi tan gruixida) i la "pinteu" amb una mica de
salsa de tomàquet. A sobre hi poseu el sofregit de ceba, bolets i bacon.i la
mozzarella. Ja la podeu posar a coure al forn.
Secret:
La resta de l'any també es pot provar amb bolets
congelats.
Espero que us
agradi!
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke