Una
recepta ràpida de fer
Ingredients:
1 paquet de pasta de full
1 pebrot verd
1 ceba gran
1 dent d’all
1 llauna de sardines en oli d’oliva
1 llauna d’anxoves en oli d’oliva
10 tomàquets vermells de branca
oli
sal i pebre
Preparació:
Forrem un motllo amb la pasta, el punxem una mica i
l’enfornem a 180ºC uns 10 minuts.
Pelem la ceba i la tallem en juliana. Tallem i piquem
l’all.
Escalfem oli en una paellai sofrgim la ceba i l’all fins
que es comencin a daurar, la retirem, salpebrem al gust i la reservem.
Escorrem les sardines i li traiem l’espina. Tallem el
pebrot verd, i retirem les llavors.
Extenem la preparació de la ceba sobre la pasta, coloquem
les sardines i els tomàquets intercalats, afegim el pebrot i les anxoves.
Amanim amb oli i ho posem al forn uns 35 minuts a 180ºC.
Secret:
Substituir la pasta de full per pasta brisa. Canviar els
ingredients de conserva per naturals ara que és l’estiu.
Bon profit!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke