Recepta de galetes tipus "pasta seca" senzilles
de fer.
Perfectes per convidar a la colla pel sant o
l'aniversari.
Ingredients:
3 clares d'ou
100 gr de mantega
100 gr de sucre
100 gr de farina
una culleradeta de sucre vainillat
Preparació:
Batem les clares a punt de neu. Encenem el forn a 180
graus.
Posem el sucre i la mantega (textura pomada) en un bol i
ho batem, Després hi afegim la farina i el sucre vainillat, ho barrejem i
finalment les clares a punt de neu amb suavitat
En una safata (millor si ho feu en dues, és més ràpid) posem paper de forn i amb la mànega pastelera anem fent les llengües separades
les unes de les altres perque creixen al coure's. Amb uns 10 minuts veureu que
agafen color per les vores i ja les podeu treure.
Secret:
Amb aquesta mateixa pasta es poden fer moltes variants de
"pasta seca": Teules o "canutillos" aprofitant quan encara
son calentes per donar-los forma, afegint coco o granet d'atmetlla a la pasta, banyar.ne les puntes amb xocolata,
tirar-hi pinyons o atmetlla laminada o en granet abans de posar-les al forn..
Un cop estiguin fredes les guardeu en un pot ben tancat,
us poden durar cruixents fins i tot una setmana o més ... però segur que
s'acaben abans, perque si en menjes una, és un no parar!!!.
Rosa
Hola Rosa,
ResponEliminaen vas portar a la piscina la setmana passada per fer un tast i estaven boníssimes. Jo les vaig fer el diumenge per menjar-nos-les a la Valldora, i no em van quedar ben bé com a tu, però sí que eren igual de bones.
Moltes gràcies per la recepta.
Elsa