Un pa de pessic tou i dolç com la mel,
d’una recepta brasilenya
Ingredients:
4 ous
1 got de iogurt
1 tassa d’oli
1 cullerada sopera d’essència de vainilla
2 tasses de farina d eblat
2 tasses de xocolata en pols
1 cullerada sopera de mel
1 cullerada sopera de llevat
2 tasses de sucre (millor moré)
canyella en pols
Preparació:
Batem els ous, amb el
iogurt, l’oli i l’essència de vainilla. Ho reservem.
Barregem el sucre, la
farina, la xocolata, la mel i el llevat.
Ho anem afegint a la massa
batuda poc a poc.
Ho aboquem tot dins un
motllo untat de 26 cm i foradat pel mig, arrebossat de sucre i canyella.
Ho posem al forn 40 minuts
180ªC.
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke