Ingredients:
Farina
Salsa de tomàquet (millora si és cassolana)
Patates
Ou batut
Oli, sal
Rajolí de llet (opcional per aclarir la salsa de tomàquet)
Elaboració:
Es tallen les patates amb la mandolina, s'enfarinen i es passen per l'ou batut.
Es fregeixen en una paella amb oli calent, les traiem i les deixem sobre un paper per ajudar a treure l'oli.
Les passem a una plata per anar al forn, i els hi posem per sobre la salsa de tomàquet, que si és molt espesa podem aclarir amb un rajolé de llet.
Posem a gratinar al forn.
Farina
Salsa de tomàquet (millora si és cassolana)
Patates
Ou batut
Oli, sal
Rajolí de llet (opcional per aclarir la salsa de tomàquet)
Elaboració:
Es tallen les patates amb la mandolina, s'enfarinen i es passen per l'ou batut.
Es fregeixen en una paella amb oli calent, les traiem i les deixem sobre un paper per ajudar a treure l'oli.
Les passem a una plata per anar al forn, i els hi posem per sobre la salsa de tomàquet, que si és molt espesa podem aclarir amb un rajolé de llet.
Posem a gratinar al forn.
BON PROFIT
Montse Manubens
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke