dimarts, 30 d’agost del 2016

PASTIS AMB PA

Pin It Ahora!
Aquesta recepta serveix per aprofitar el pa que ens queda sec

Ingredients:

300 gr de pa sec

3 1/2 gots de llet
150 gr de xocolata negre/amarg (al vostre gust però sense llet)
3 ous
1/2 kg de sucre
90 gr de mantega
125 gr de formatge semisec ratllat
1 cullerada d'essència de vainilla
50 gr de panses

Elaboració:

  1. Tallarem el pa en trossos petits i l'afegirem a la llet dins d'un bol per estovar-lo.
  2. Desfarem la xocolata (al bany maria, al microones...)
  3. Batrem els ous i el sucre i ho afegirem al bol de llet
  4. Incorporem la mantega, el formatge i l'essència e vainilla
  5. Afegirem la xocolata desfeta
  6. Batrem tots els ingredients fins atenir una barreja homogènia
  7. Per últim hi afegim les panses
  8. Ho aboquem tot a dins un motlle untat amb una mica de mantega per la base i els costats
  9. EL coem a 180º durant 65-70 minuts
  10. El podem acompanyar amb gelat de vainilla, nata muntada o crema anglesa, ... al vostre gust
BON PROFIT 

Marisa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke