Ideal per poder a cantar les Caramelles i no patir pel dinar!!!
Ingredients:
1 pollastre
de pagès del Puig de Viladepost
Oli d’oliva
All
Unes
quantes cebes
Tomàquet
Conyac
Una picada ( all, galeta, ametlles, avellanes, pinyons i julivert)
Caldo de
pollastre
Llorer
Aigua
Preparació:
Amb el
pollastre tallat a trossos s’enrosseix amb oli d’oliva, es flameja amb conyac i
es retira.
Amb el mateix oli sofregim la ceba i l’all, un cop rossa i afegim el tomàquet ratllat, es deixa coure 5 minuts i si posa el pollastre, si va afegint
el caldo a mida que se'l veu, s'afegeix el llorer i el pebre, es tapa i es
deixa coure a foc mig fins que considerem que ja està prou cuit. Cinc minuts
abans de tancar el foc es fa la picada amb all, galeta, ametlles, avellanes,
pinyons i julivert i es posa a la cassola.
Es pot
complementar amb bolets fregits amb all i julivert que s''incorporen al final.
Secret:
Queda més
bó fet el dia abans i deixat reposar.
BON PROFIT
Rosa Balaguer
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke