dissabte, 30 de març del 2013

POLLASTRE DE PAGÈS ROSTIT

Pin It Ahora!
Ideal per poder a cantar les Caramelles i no patir pel dinar!!!


Ingredients:
1 pollastre de pagès del Puig de Viladepost
Oli d’oliva
All
Unes quantes cebes
Tomàquet
Conyac
Una picada (all, galeta, ametlles, avellanes, pinyons i julivert)
Caldo de pollastre
Llorer
Aigua

Preparació:
Amb el pollastre tallat a trossos s’enrosseix amb oli d’oliva, es flameja amb conyac i es retira. 
Amb el mateix oli sofregim la ceba i l’all, un cop rossa i afegim el tomàquet ratllat, es deixa coure 5 minuts i si posa el pollastre, si va afegint el caldo a mida que se'l veu, s'afegeix el llorer i el pebre, es tapa i es deixa coure a foc mig fins que considerem que ja està prou cuit. Cinc minuts abans de tancar el foc es fa la picada amb all, galeta, ametlles, avellanes, pinyons i julivert i es posa a la cassola.
Es pot complementar amb bolets fregits amb all i julivert que s''incorporen al final.

Secret:
Queda més bó fet el dia abans i deixat reposar.
BON PROFIT
Rosa Balaguer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke