No
és una recepta nadalenca, però aquestes postres tan senzilles no
fallen mai i agraden a tothom a qualsevol època de l'any, també per Nadal.
125
grams de sucre
1/2
litre de llet
4
ous
sucre
vainillat
caramel
líquid.
Preparació:
Es
posa la llet a bullir perfumada amb el sucre vainillat. Mentrestant es
baten els ous amb el sucre, (feu-ho una mica més que si anèssiu a
fer una truita). Posar el caramel líquid a la flamera.
Quan
ja estan els ous i el sucre ben barrejats hi posem la llet calenta, ho
remenem i ho deixem reposar una mica, perquè es fongui be el sucre.
Ho posem
al motlle a poc a poc i ho posem a coure al forn al bany maria durant uns 45
minuts a uns 180ºC si ho fem en un motlle gran, en flameres petites una estoneta
menys.
El
deixem refredar a la nevera abans de desmotllar-lo.
Aquestes
mides son per un motlle de plum cake petit, pel motlle més gran s'hi posen el
doble d'ingredients.
Ara
nomès cal "adornar-lo" una mica perquè sembli d'un menú de primera!
Ah, i no tornareu a fer mai més flam de sobre!.
Carmelo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke