dimecres, 19 de desembre del 2012

FLAM

Pin It Ahora!

No és una recepta nadalenca, però aquestes postres tan senzilles no fallen mai i agraden a tothom a qualsevol època de l'any, també per Nadal.

Ingredients (per unes 5 o 6 persones)

125 grams de sucre
1/2 litre de llet
4 ous
sucre vainillat
caramel líquid.

Preparació:
Es posa la llet a bullir perfumada amb el sucre vainillat. Mentrestant es baten  els ous amb el sucre, (feu-ho una mica més que si anèssiu a fer una truita). Posar el caramel líquid a la flamera.

Quan ja estan els ous i el sucre ben barrejats hi posem la llet calenta, ho remenem i ho deixem reposar una mica, perquè es fongui be el sucre.
Ho posem al motlle a poc a poc i ho posem a coure al forn al bany maria durant uns 45 minuts a uns 180ºC si ho fem en un motlle gran, en flameres petites una estoneta menys.
El deixem refredar a la nevera abans de desmotllar-lo.


Aquestes mides son per un motlle de plum cake petit, pel motlle més gran s'hi posen el doble d'ingredients.



Ara nomès cal "adornar-lo" una mica perquè sembli d'un menú de primera! Ah, i no tornareu a fer mai més flam de sobre!.

Carmelo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke