GALETES “COOKIES” DECORACIÓ PER L’ARBRE DE NADAL
Ingredients:
650 gr de farina
250 gr de mantega
1 ou
250 gr de sucre llustre
1 raig de llet (4 cullerades)
ratlladura de cítrics)
Preparació:
Pomem la mantega fins aconseguir una textura crema
Afegim el sucre llustre
Afegim l’ou i la llet, i la ratlladura de cítrics
Afegim la farina
Aconseguim una massa homogènia, envolcallar amb paper film i deixem reposar
1 hora a la nevera
Treballem amb l’ajuda d’un corró de cuina el gruix que desitjem i les
tallem amb les formes que volguem.
Couem a 175ºC al forn preescalfat, les deixem reposar i les decorem al gust
amb fondant.
Secret:
També es pot substituir per la glaça real que podem tenyir amb colorant
alimentici.
Recepta proporcionada per David García del Restaurant To[+].
Recepta proporcionada per David García del Restaurant To[+].
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke