El propassat dijous el Casal de la Dona organitzava una taller de pastisseria a
la biblioteca de Súria a càrrec del David Garcia del restaurant TO(+)
de Palà de Torruella,
Aquí
us deixo la recepta d'aquestes magdalenes que "algú" ha
tingut la sort que a l'hora dels sortejos li toqués la pasta per fer-les.
MAGDALENES
D'OLIVA NEGRE AMB MANTEGA DE CURRY.
Ingredients:
3
ous
100
gr. de sucre
100
ml. d'oli d'oliva
150
gr. de farina
74
gr. d'olivada
3
gr. de sal
5
gr. de llevat Royal
Preparació:
Es
barrejen tots els ingredients amb l'ajuda d'un turmix i ja es poden posar al
recipient desitjat (ell ho posa en motlles petits de magdalenes).
Enfornar
a 175 graus (si es disposa de forn amb ventilador), uns 7 minuts les magdalenes
petites, més si es fa en un redipient més gros. Una vegada cuites les
magdalenes deixar refredar. Preparar la mantega de curry, amb la mantega
textura de pomada i curry (al gust). Decorar les magdalenes amb una mica
d'aquesta mantega. Es poden congelar. També es poden fer amb altres gustos,
s'ha dit amb romaní o timó, amb bolets en pols o sofregits... ,potser també amb
olives verdes o ceba sofregida? Aixó ja depén de cadascú.
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke