dilluns, 31 de desembre del 2012

PASTÍS DE XOCOLATA

Pin It Ahora!

Per acabar bé l'any o per començar-lo encara millor (encara que la cosa sembla que pinta molt difícil) us proposo aquest senzillíssim pastís de xocolata.
És tan fàcil de fer com el famós pa de pessic de oigurt, però amb xocolata!!!



Ingredients:
170 grams de xocolata de rajola sense llet
70 grams de mantega
4 ous
170 grams de sucre
120 de farina
1 sobre de llevat tipus Royal

Preparació: 
Encenem el forn entre 165-180ºC. 
Untem amb mantega el motlle i l'enfarinem una mica.

Posem a fondre al microones la xocolata a trossos i la mantega. 
Quan ja ho tenim fos, hi afegim la resta d'ingredients: els ous, el sucre, la farina i el llevat i ho barregem be amb les varilles o el Minipimer. 
Ho posem al motlle i ho deixem coure uns 25-30 minuts (segons el forn). Us aconsello no deixar-lo coure del tot, està molt més bo. 
Per tan ja veureu vosaltres mateixos els minuts que necessiteu. El desmotlleu quan estigui fred i l'espolsseu de sucre glass.



Secrets :
Podeu provar de posar-hi fruits secs trinxats o de fer-lo en un motlle rectangular i tallar.lo a trossets, com si fossin brownies.


BON PROFIT i FELIÇ ANY NOU!
Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke