Ingredients:
Base de xocolata:
5 ous
90 gr de sucre
100 gr de farina
10 gr de xocolata
20 maduixes grosses (maduixots)
180 gr xocolata blanca
90 gr crema llet
180 gr nata per muntar
2 fulles de gelatina
Preparació:
Base del fraisier:
Batrem les 5 clares fins a una firmesa mitja
Batrem els 5 rovells d’ou amb 90 grams de sucre fins que
blanqueji i dupliqui el volum. Li afegirem la farina i la xocolata.
Afegim les clares a la barreja.
Ho posem a una plata de forn que haurem cobert amb paper per
fornejar que haurem untat amb mantega.
Ho enfornem a 180ºC uns 10 minuts (per saber si està cuita la
masa, enfonsem el dit a la masa i
aquesta a de tornar a lloc).
Traiem la fulla amb la pasta de la safata i la deixem refredar
(millor sobre una reixa com la del forn). Per treure la masa cuita del paper
ens ajudarem d’una espàtula amb molt de compte. Un cop treta la tallem a la
mida del motllo que utilitzarem (en el nostre cas rodó desmotllable)
Guarniment maduixes:
Tallem les maduixes i les anem posant al vol del motllo del pastís.
Mousse de xocolata blanca:
Posem en remull la gelatina en aigua freda.
Fonem la xocolata tota trinxadeta al bany maria o al micrones
amb la crema de llet (ull que no es cremi!!).
Afegim la gelatina a la xocolata i posteriorment lla nata
muntada.
Aboquem la mousse al motlle, controlant que no caiguin les
maduixes.
Guarnim:
Amb fideus de xocolata, maduixes i menta o com vosaltres preferiu.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke