diumenge, 16 d’agost del 2015

PASTÍS DE GIN TONIC

Pin It Ahora!



Ingredients base:
Palets de soletilla
1 got amb aigua i 2 cullerades de sucre i una mica de suc de llimona

Ingredients mousse de llimona:
250gr de llet
1 sobre i mig de gelatina de llimona (120 gr de gelatina Royal®)
150 gr de suc de llimones
370 gr de llet condensada
400gr de nata per montar 35,1% m.g.

Ingredients la cobertura de Gin Tonic:
8 fulles de gelatina
100gr d’aigua
150gr de sucre
80 gr de suc de llimona
200gr de tònica
125gr de ginebra

Preparació:

Motlle: 
Coloquem els palets de soletilla i el banyem amb l’almivar.
Preparem l’almivar, escalfant l’aigua amb el sucre i el suc de la llimona, fins que quedi tot ben barrejat i comenci a caramelitzar.
Mousse: 
Escalfem la llet, i afegim la gelatina fins que quedi ben disolt.
Incorporem el suc llimona i al llet condensada, ho batem una mica fins que quedi ben dissolt.
Deixem-ho repossar i que es refredi una mica
Batem la nata, pot quedar semimuntada.
Incorporem la nata a la barreja de llimona amb moviments envolvents.
Ho aboquem poc a poc tot en el motlle sobre la base dels palets.
Posem el pastís a la nevera durant 2 hores (es pot accelerar el cuallat al congelador, controlem que no es congeli).
Cobertura de Gin Tonic:
Posem 8 fulles de gelatina dins aigua a temperatura ambient per hidratar-les.
Escalfem el got d’aigua i afegim el sucre i un cop estigui ben barrejat hi afegirem les fulles de gelatina escurregudes i ho batem per lligar-ho.
Afegim el suc de llimona, la tònica i la ginebra, barregem.
Ho deixem refredar i quan ho tinguem a una temperatura suau ho aboquem poc a poc a sobre la mousse (si hi ha bombolles a la cobertura, abans d’abocar-la la colarem per eliminar-les).
Tornem a introduir el pastís a la nevera perque cualli.
Un cop estigui cuallada la podrem guarnir al gust.
BON PROFIT !
Glòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke