Sorprenent!!!
Ingredients:
10 gr de gelatina
150 ml de llet
200 gr de torró de xixona trinxat
100 gr de sucre
250 gr de formatge crema
20 melindros
200 ml de crema de llet
Per la salsa:
200 gr de tomàquet sofregit
100 gr de sucre
1 pell de llimona
2 culleradetes de moscatell
1 vaina de vainilla
Preparació:
Bullim la llet amb el sucre, afegim la gelatina i
ho deixem refredar.
Afegim tot seguit el formatge.
Dins un bol barregem la crema de llet amb el torró,
i l'afegirem a la barreja anterior, i ho deixem reposar a la nevrea 1/2 hora.
Preparem la salsa de gerds bulint aquest amb el
sucre durant uns 15 minuts.
Mentrestant forrem els motllo desmontable amb els
melindros que haurem banyat una mica amb llet, anirem posant els melindors al
fons i al voltant del motllo (en posició vertical).
Aboquem la crema de xixona, i ho deixem al
congelador.
1/2 hora abans de portar a taula, traiem el motlle
del congelador, desmotllem el pastís i aboquem la salsa de gerds.
Ho decorem amb unes fulles de menta o bé amb uns quants
gerds que haurem reservat anteriorment.
Una altra
opció és fer la salsa amb maduixes o altres fruits vermells.
BON PROFIT
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke