Perfectes per
celebrar qualsevol cosa un dia qualsevol a la piscina...o a casa!!
INGREDIENTS:
1 rajola de xocolata blanca,2 de negre i 1 de xocolata amb llet.
Fruits secs (ametlles, avellanes, cacahuets, anacars,
nous...)
Cereals de
l'esmorzar
Ratlladura de
pell de taronja o taronja confitada
Blat de moro torrat.
PREPARACIÓ:
Posem una de les rajoles de xocolata a fondre al bany maria. Trinxem els fruits secs i esmicolem els cereals.
Quan estigui la xocolata desfeta barregem la meitat amb els
fruits secs i l'altra meitat amb els cereals, agafem culleradetes de xocolata i
les posem en una safata coberta amb paper de forn. Ja tindrem dos tipus de bombons.
Fem el mateix
amb les altres rajoles.
Per fer els de ralladura de taronja fonem la xocolata negra i la
posem dintre els motlles de fer glaçons, per sobre hi posem una mica de
ralladura.
Fem el mateix amb els de blat de moro, però posant-hi els
“quicos” a trossets per sobre.
Els deixem a la nevera fins que estiguin durs
Rosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke