dimecres, 19 de setembre del 2012

BOMBONS CASOLANS

Pin It Ahora!

Perfectes per celebrar qualsevol cosa un dia qualsevol a la piscina...o a casa!!

INGREDIENTS:
1 rajola de xocolata blanca,2 de negre i 1 de xocolata amb llet.
Fruits secs (ametlles, avellanes, cacahuets, anacars, nous...)
Cereals de l'esmorzar
Ratlladura de pell de taronja o taronja confitada
Blat de moro torrat.
 
PREPARACIÓ:
Posem una de les rajoles de xocolata a fondre al bany maria. Trinxem els fruits secs i esmicolem els cereals.
Quan estigui la xocolata desfeta barregem la meitat amb els fruits secs i l'altra meitat amb els cereals, agafem culleradetes de xocolata i les posem en una safata coberta amb paper de forn. Ja tindrem dos tipus de bombons.

Fem el mateix amb les altres rajoles.
Per fer els de ralladura de taronja fonem la xocolata negra i la posem dintre els motlles de fer glaçons, per sobre hi posem una mica de ralladura.
Fem el mateix amb els de blat de moro, però posant-hi els “quicos” a trossets per sobre.

Els deixem a la nevera fins que estiguin durs

Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke