Un altre pastís per les fans del “no forn”.
INGREDIENTS:
Galetes Maria
Café
Sucre
Nata muntada
i ensucrada
PREPARACIÓ:
Fem com uns 3 o 4 cafés (potser descafeinat o de sobre) els
posem en un plat, li posem el sucre i remenem perque es desfaci.
Posem un tros de paper d'alumini sobre la taula. Quan el café
sigui fred hi mullem una galeta (nomès un moment perque no s'estobi massa),
traiem la galeta i a sobre hi posem una culleradeta de la nata muntada, suquem
una altre galeta, li posem la nata... i així fins a tenir-ne unes 4 o 5, les
posem de costat i tornem a començar, mullem una altra galeta ... etc. Així fins a
tenir la mida d'un braç de gitano.
L'emboliquem com qui embolica un entrepà,
però apretant una mica pels costats per compactar-lo una mica i ho posem unes
hores a la nevera.
Just al moment de menjar, el treiem de la nevera, el
desemboliquem i el tallem, però esbiaixat, així quedaran a ratlles, S'ha de fer
amb compte per què no s'espatlli.
ROSA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke