Ingredients:
4 préssecs grans madurs
1 iogurt natural
200 ml. d’aigua
1/2 cullerada de suc de llimona
1-2 gotas de extracte de vainilla o 1 vaina de vainilla
pebre negre
ametlles filetejades
Preparació:
Torrar les ametlles a foc lent i sense oli, fins daura-es per les dues bandes. Les reservem.
Posem els préssecs tallats en un got per triturar, amb el iogurt, el suc de la llimona, la vainilla i el pebre, anem batent i afegim l’aigua de tant en tant fins obtenir una crema. Rectifiquem de pebre.
Ho deixem a la nevera abans de servir (s'ha de pendre molt freda)
Per servir hi posem les ametlles al mig del plat. Nosaltres no les teniem filetejades i les hem triturat per fer-ne un polsim.
Secret: Si afegim dues cullerades de sucre el convertirem en un postre.
200 ml. d’aigua
1/2 cullerada de suc de llimona
1-2 gotas de extracte de vainilla o 1 vaina de vainilla
pebre negre
ametlles filetejades
Preparació:
Torrar les ametlles a foc lent i sense oli, fins daura-es per les dues bandes. Les reservem.
Posem els préssecs tallats en un got per triturar, amb el iogurt, el suc de la llimona, la vainilla i el pebre, anem batent i afegim l’aigua de tant en tant fins obtenir una crema. Rectifiquem de pebre.
Ho deixem a la nevera abans de servir (s'ha de pendre molt freda)
Per servir hi posem les ametlles al mig del plat. Nosaltres no les teniem filetejades i les hem triturat per fer-ne un polsim.
Secret: Si afegim dues cullerades de sucre el convertirem en un postre.
Sorpresa assegurada!
Glòria
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke