dilluns, 17 de setembre del 2012

SARSUELA

Pin It Ahora!

Ingredients per a 4 persones:

Musclos: ¾ de Kg.
Almejes: ¼ de Kg.
Sípia o xipirons: 2 o 4
Gambes: 4
Escamarlans:  4
Galeres: 4
Lluç o rap: de 4 a 6 talls
Ceba, alls, tomàquet, oli, pebre,pa fregit, pinyons, ametlles, julivert i un raget de brandi.

Preparació:
Es saltegen les gambes, escamarlans i galeres amb oli, si tira un raget de brandi i es retiren.
Es fa un sofregit amb els alls, la ceba i el tomàquet; quant esta fet si posen els musclos i les almejes fins que s’obrin, es retiren i si posa la sípia o els xipirons, es volteja, si barregen tots els ingredients i se li dona un bull. Abans de tancar el foc si fa una picada de pa fregit, pinyons, ametlles i julivert Apart s’haurà arrebossat el peix blanc i si afegirà al final.

BON PROFIT
ROSA BALAGUER

1 comentari:

Gràcies. Gracias. Thank you. Merci. Danke