Ingredients
per a 4 persones:
Musclos: ¾
de Kg.
Almejes: ¼
de Kg.
Sípia o
xipirons: 2 o 4
Gambes: 4
Escamarlans: 4
Galeres: 4
Lluç o rap:
de 4 a 6 talls
Ceba, alls,
tomàquet, oli, pebre,pa fregit, pinyons, ametlles, julivert i un raget de brandi.
Preparació:
Es saltegen
les gambes, escamarlans i galeres amb oli, si tira un raget de brandi i es
retiren.
Es fa un
sofregit amb els alls, la ceba i el tomàquet; quant esta fet si posen els
musclos i les almejes fins que s’obrin, es retiren i si posa la sípia o els
xipirons, es volteja, si barregen tots els ingredients i se li dona un bull.
Abans de tancar el foc si fa una picada de pa fregit, pinyons, ametlles i
julivert Apart s’haurà arrebossat el peix blanc i si afegirà al final.
BON PROFIT
ROSA BALAGUER
Aquesta recepta penso fer-la
ResponEliminaGrácies Rosa!
Mª Eugènia